Мільйони українців позбавлять субсидій

З метою спрощення порядку призначення житлових субсидій уряд кілька разів на рік змінює закон. А в результаті страждають прості українці, які не бачать ніякого спрощення в отриманні знижки від держави.

За словами експерта, в результаті таких маніпуляцій з боку уряду скромний на перших порах документ перетворився нині в сложночитаемого монстра, який займає в еквіваленті 38 сторінок друкованого тексту.

Зеленський скасував десятки указів заради українців

Після проведення інвентаризації указів своїх попередників, новообраний президент Володимир Зеленський скасував низку указів. До їх числа увійшов 61 указ, що впливає на економіку країни і заважає розвитку бізнесу. Зокрема, вони стосувалися оплат мита, послуг нотаріусів та акцизних марок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Наша команда в Адміністрації президента не втрачає часу. Ми провели повну інвентаризацію указів президента. Це укази, які втручаються в економіку, і сьогодні вони скасовані. Це все вже історія", — сказав Володимир Олександрович під час зустрічі з підприємцями.

Хлібне перемир'я на Донбасі і саміт ЄС

У Мінську учасники Тристоронніх переговорів не домовилися ні по одному питанню. Підгрупи з питань безпеки в Мінську доручили підготовку до хлібного перемир'я.

Вона зазначила, що українська сторона вважає необхідною зустріч лідерів країн в нормандському форматі для прогресу в реалізації мінських домовленостей.

Філарет "вбив" Томос і вимагає повернути назад всі

Колишній предстоятель УПЦ КП Філарет збирається залишити собі все майно ліквідованої церкви. Про це йдеться в постанові так званого собору Української православної церкви Київського патріархату", який відбувся у четвер, 20 червня.

В ліквідованої церкви вважають, що деякі храми, який перейшли ПЦУ, повинні повернути УПЦ КП.

Протест студентів нарешті почули, радикальне рішення про Портнова прийнято

Ректор Київського національного університету імені Шевченка Леонід Губерський підписав наказ про скасування призначення екс-заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова на посаду викладача університету.

Відповідний указ ректор університету вирішив підписати після того, як студенти вийшли на масштабну акцію в університеті з вимогою не призначати одного Віктора Януковича Андрія Портнова на посаду викладача.