В Україні так само дуже жарко, хоча кілька днів тому синоптики повідомляли, що до кінця поточного тижня на всій території країни очікується деяке зниження температури і дощі. Сайт "Сегодня" дізнався, чи справді варто сподіватися на послаблення спеки в найближчі дні.

У суботу, 22 червня якщо десь і можна чекати хоч якоїсь прохолоди, то тільки в західних областях – там пройдуть дощі з грозами, а температура повітря вдень складе 25-28 градусів вище нуля, повідомляє "Укргідрометцентр". На решті частини України без опадів, вдень у середньому 31-34 градуси тепла.

В неділю, 23 червня на заході країни вже не просто дощі, а справжні зливи, при цьому буде відносно прохолодно – від 25 до 27 градусів. В інших регіонах, як і напередодні, сухо і жарко, в середньому 31-33 градуси вище нуля.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У понеділок, 24 червня погода без змін – опади на заході, спека в центрі, на півночі, на сході і на півдні.

У вівторок, 25 червня дощі вже не тільки на заході (та й там не скрізь, лише у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській областях), але і в південній частині країни (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька області, Крим). Температура повітря вдень становитиме: на заході і на півночі від 26 до 28 градусів тепла, в центрі від 30 до 33 градусів, у східних областях від 31 до 33 градусів, на півдні від 30 до 34 градусів вище нуля.

У середу, 26 червня опадів варто очікувати по всій західній, центральній та північній частинах України. При цьому на півночі стане відчутно прохолодно – вдень 23-25 градусів. У західних областях температура становитиме 26-28 градусів, в центрі 26-30 градусів, у східних областях 31-33 градуси, на півдні 30-34 градуси тепла.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Також Знай.uа писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців.