У неділю, 23 червня, православні християни відзначають свято Знамення Тимофія. Воно присвячено пам'яті священномученика Тимофія, який отримав від Господа дар зцілення за свою чисту віру.

У цей день У народі прийнято звертати уваги на різні прикмети. Вважалося, що навіть дрібниці у цей день набувають проречого сенсу.
Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що не можна робити у День Тимофія 23 червня:

Категорично заборонено сумувати і злитися. Це світле свято обов'язково потрібно провести у радості, оточивши себе близькими людьми. Вважається, що якщо на Тимофія відправитися у гості або запросити до себе гостей, можна забезпечити себе благополуччям на цілий рік вперед.

Категорично заборонено скупитися. У цей день потрібно не забувати ділитися позитивними емоціями і матеріальними благами.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Категорично заборонено давати і брати в борг. Через те, що День Тимофія випадає на повний місяць, потрібно обов'язково зашторити вікна перед сном.

Категорично заборонено просити підвищення зарплати або посади. Цей день вважається несприятливим для вирішення фінансових питань.

Нагадаємо, українцям повідомили механізм, як отримати підвищену пенсію.

Раніше Знай.ua повідомляв, Філарет терміново звернувся до Зеленського після відновлення УПЦ КП.

Також Знай.ua писав, ООН спрогнозувала демографічну катастрофу в Україні.