"Укрзалізниця" часто вражає дикими умовами перевезення у вагонах поїздів і срвісом, пише Політека. Цього разу пасажирка жахнулася еоли подорожувала у негоду, всередині вагона був дощ. Вода скапувала зі стола і маленьким потоком розходилась по всьому вагону.

Про це повідомила Юлія Юліна на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пасажирка "Укрзалізниці" їхала поїздом № 162 сполученням Київ-Миколаїв. Крім старих вагонів, і непристосованих туалетів, у вагоні ще й протікав дах. Пасажири взуттям розтягували дощову воду хто куди і пересувались по вагону, талапаючи ногами, аж розлітались бризки.

"Поїзд 162 Київ-Миколаїв. Дощ не тільки на вулиці, але й у вагоні. Як взагалі такий рухомий склад можна було випустити в дорогу?", - запитує жінка у керівника комапнії Кравцова Євгена.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Пасажирам всю дорогу довелося їхати буквально під дощем. З вікон дув вітер, тому в щілини брудних вікон провідники заштовхали ганчірки.

Українці у мережі навипередки почали коментувати побачене, деякі коментатори стверджують, що теж колись їхали в такому ось вагоні:

"Нічого не змінилося за пів-року)) восени мала щастя теж потрапити під дощ у потязі Київ - Миколаїв. Дуже шкода, що далі розмов справа не рухається", "Місяць тому залишала скарги на гарячу лінію Укрзалізниці за цей вагон, досі чекаю відповіді", "В минулому році я з таким же дощем у вагоні їхала в поїзді Ізмаїл -Київ".

Нагадаємо, що нещодавно у Дніпрі схопили дружка Кравцова: вимагав гроші за дивні послуги.

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одна за одною.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" укладає договір на продаж електронних квитків за напрямком "Київ - аеропорт "Бориспіль" з компанією, яка має інтереси в Росії і окупованому Криму.