Прикра автопригода трапилась у курортному містечку під Одесою у ніч на 22 червня. П’яний киянин на Audi Q8 протаранив п’ять автомобілів на стоянці на проспекті Миру в Чорноморську.

28-річний водій елітної іномарки під час руху не впорався з керуванням і протаранив п'ять автомобілів, які знаходилися на автостоянці. В результаті ДТП тілесні ушкодження у вигляді забиття м'яких тканин стегна отримав 24-річний перехожий, якого зачепило припаркованою машиною. Молодому чоловіку була надана необхідна медична допомога на місці, наразі його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Потерпілий отримав забої м’яких тканин стегна.

Як йдеться у повідомленні правоохоронців, експертиза підтвердила, що киянин перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліція склала адміністративні протоколи.

Відносно правопорушника складено адміністративні протоколи за ст. 124, 126 і 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у Одесі автомобіль приземлився на пляж поруч з відпочиваючими: моторошні кадри.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. Відомо, що ДТП сталося недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині сталася аварія, вантажівка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП помер один чоловік.