У суботу, 22 червня в Україні День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Рано-вранці у цей день 1941 року відбулося бомбардування Києва. На честь цього дня під Верховною Радою зібрався мітинг, де люди несли хрести й портрети діячів Другої світової війни. У тому числі був і портрет Йосипа Сталіна.

Відповідне відео опублікував на Youtube каналі блогера Андрій Луганський.

Крім Сталіна, учасники акції несли також портрети радянських маршалів: Георгія Жукова, Костянтина Рокоссовського та інших. Також присутні й зображення командирів військ союзників - британського фельдмаршала Бернарда Лоу Монтгомері та генерала США Дуайта Ейзенхауера.

На місці мітингу сталася сутичка з активістами, які вимагали у поліції припинити незаконні, на їхню думку, збори. Користувачі мережі звинуватили учасників заходу в тому, що вони підкуплені.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Комуністи вбивали попів, а тепер бігають з іконами і моляться Сталіну", " Ще одне підтвердження кгбістського походження РПЦ. рпц=кгб", " Отака безхребетна сциклива поліція . Сором, за що їм зарплату платити?", "Це вже не смішно, вилазить всяка нечисть з усіх щілин", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Зеленський нагадав українцям про важливий день: "Торкнулася кожної сім'ї".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", всередині волають люди: полум'я охопило київську багатоповерхівку, пекельна пастка замкнулася.

Також Знай.uа" писав про те, що пасажири "Укрзалізниці" ще не бачили такої дикості: промокли всі до нитки, сервіс по-українськи пробив дно.