Україну вже котрий тиждень не покидає нестерпна спека. Кожен рятується від неї, як може: хтось охолоджується в квартирі під кондиціонером, хтось ніжиться на пляжі, найвідчайдушніші купаються в міських фонтанах. Але, жителі Харкова у цьому питанні переплюнули всіх.

спека
спека

В одній з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі з'явилось відео того, як чоловік купається в дуже несподіваному місці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В ямі на асфальті біля Барабашово було скупчення води, очевидно, що, скоріше за все, в тому місці прорвало трубу. Чоловік не придумав нічого кращого, ніж скупатися прямо там.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"В таку спеку комунальники підлаштували знатний джакузі на Барабашово на благо всіх роботяг" - йдеться у підписі до відео.

Зазначимо, що чоловік зміг пірнути в ямі повністю, з головою.

‪В такую жаришку коммунальщики подсуетили знатный джакузи на Барабашово на благо всех работяг 👏‬

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 23 juni 2019

Українці моментально оцінили вчинок чоловіка і почали коментувати те, що відбувається у відео:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Навіть сам Джейсон Стетхем прилетів зацінити творіння салтівських інженерів", "Скоро точку платну зроблять", "Довіряй справам", "Потім дізнатися, що каналізацію прорвало", "Нормас", "Колян красава", "І водичка дивлюся чистенька. Вміють же іроди якщо захочуть", " Море для безпритульних", "Купіль", "Це Коля, місцевий бомж", "Є там таке озеро 100%", "Не, ну так то і справді прикольно", "В кращих традиціях італійського відпочинку!", "Ось це Топ, приїжджайте туди купатися", "Остудився в жару".

Нагадаємо, після трагедії з депутатом Тимчуком, хвиля "суїцидів" може продовжитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, загибель депутата Тимчука: Геращенко розкрив деталі, фатальна помилка.

Також Знай.uа писав про те, що всю країну сколихнула жахлива трагедія. Електрика, який ремонтував мережа, вразило струмом, він не вижив.