У Києві в середу під час чищення пістолета загинув народний депутат від фракції "Народного фронту", координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук. Про це повідомив нардеп Антон Геращенко в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Приблизно близько години тому дружина народного депутата Тымчука подзвонила в "швидку допомогу" і в поліцію і повідомила про те, що її чоловік чистив будинку нагородний пістолет, при чищенні зброї завдав собі смертельне поранення. До приїзду бригади швидкої допомоги мій друг Дмитро Тимчук, на жаль, вже помер", - повідомив Геращенко.

В даний час на місці трагедії працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує обставини події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це величезна втрата для України, це втрата для фракції "Народний фронт", це був справжній, чесний, щирий, добрий чоловік, який багато зробив для інтересів України у сфері оборони, безпеки, у сфері розвідки, у сфері інформаційної безпеки нашої країни", - підкреслив депутат.

Дмитро Тимчук: що відомо про нардепа

Дмитро Тимчук народився 27 червня 1972 року в російській Читі. Працював військовим журналістом, підполковник запасу. Координував групу "Інформаційне опір", керував громадською організацією "Центр військово-політичних досліджень". Був депутатом парламенту восьмого скликання, входив до складу фракції "Народний фронт".

Став широко відомий завдяки висвітленню анексії Росією Криму, а також агресії РФ на Донбасі. Регулярно висвітлював ситуацію на окупованих територіях.

Нагадаємо, у Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук.

Як повідомляв Знай.ua, скандальний Москаленко знову намагається "пролізти" в Раду

Також Знай.ua писав, що по прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.