По прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Під номером 106 в списку "Слуги народу" йде така собі Оксана Дмитрієва, яку в Києві знають, як "любительку елітних клубів та іншого гламуру". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив юрист і блогер Михайло Шнайдер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прохідне місце в партії посіла господиня стоматологічної клініки, любителька елітних клубів та іншого гламуру. Але найцікавіше полягає в тому, що наша "героїня" ніколи не цікавилася політикою, а тим більше якоюсь громадською діяльністю. Чіткої громадянської позиції, там теж зовсім не спостерігається. Крім фотографій з дорогих курортів і пафосних вечірок, на сторінці Оксани ви нічого не побачите", - зазначає блогер.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Михайло Шнайдер дивується, яким чином Оксана Дмитрієва потрапила в прохідну частину списку "Слуги народу" і зазначає, що "знаючі люди" говорять, що місце в списку для тусовщиці купив хтось із її шанувальників, зробивши таким чином їй "подарунок".

"А тепер, друзі, задайте собі всього на два питання. Чим ця дівчина може бути корисна в українському парламенті? Чим вона може бути корисна українського народу, інтереси якого буде представляти?",- ставить риторичні запитання блогер.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Колись народними депутатами ставали вчителі, лікарі, інженери, вчені, металурги, шахтарі. Вони були справді народними, і крім сесій вони ще працювали на постійній основі плечем до плеча з простим народом", "Не знаю її особисто ,її освіту і бізнес, але це і добре, що вона не політик. Зараз слово "політик" - це синонім слову "злодій" і "корупціонер","Така дама швидше за все брати гроші за голосування не буде. Нижче її гідності"

"Не збирайте хво*д, водіїв і масажистов! Це ми проходили... Женіть нах*й ср*ною мітлою", "Вся нечисть полізла", "Дарма пишите про неї погано. Знаю Оксану 14 років. Взяла кредит, створила клініку, сама з дуже чіткою громадянською позицією. Красива - це не гріх".

Нагадаємо, за списком "Слуга народу" на вибори до парламенту йде громадянин держави-агресора Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану

Також Знай.uа писав, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу