Політсила "Слуга народу" заявила про початок постпраймерізу. Партія Володимира Зеленського закликали українців перевірити її виборчий список і сказати, чи є в ньому гідні кандидати.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
На всю цю "перевірку" партія "Слуга народу" дала громадськості місяць. Але, цікаві українці щоразу знаходять когось "не того" або "не зовсім того" у партійних списках Зеленського.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Кожного кандидата в списку ретельно перевіряє і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook зробив короткий опис ще одного кандидата.
"Це 12-й номер у списку "Слуги Народу" Владислав Криклій. Зараз він працює начальником Головного сервісного центру МВС. Це той самий центр, який займається видачею паспортів, водійських посвідчень, реєстрацією і перереєстрацією транспортних засобів. Ось вже чотири роки наш герой керує одним з найбільш прибуткових напрямків в системі МВС. Це без перебільшення справжнє "Ельдорадо". Адже тільки на реєстрацію автомобілів і видачі прав, хлопці заробляють мільйони доларів. Ну а зараз Владислав вирішив перейти у вищу лігу і стати народним депутатом. І він їм обов'язково стане. Дванадцяте місце дає йому 100% гарантію на потрапляння в парламент. Як вам такий кандидат, друзі? Правда вражає?" - написав Шнайдер.

Продолжаем наш народный "Постпраймериз". Это 12-й номер в списке "Слуги Народа" Владислав Криклий. Сейчас он трудится...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 11 juni 2019

В коментарях українці відгукнулися моментально :
""Але не буде там, слюсарів, токарів, монтажників, зварювальників їх апріорі в країні немає. Вони схоже нах*р нікому не потрібні,ніде", "До речі, це єдиний напрямок у МВС, яке дійсно реформували. Всі послуги я там отримував швидко і без хабарів", "Перевірити ще раз, не підходить - розстріляти", "Йому можна, він ще худенький", "Михайло вас явно заносить. Він, що має судимість? Кримінальні справи? Спіймали? Убив бабцю в під'їзді?", "Ну і чим він поганий? Він що, вам в борщ плюнув..?", "Кажуть, він був дуже нормальным".