За списком партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде громадянин держави-агресора Російської Федерації.

Якщо зайти на сторінку партії "Слуга народу", то можна побачити список з 200 кандидатів, які балотуватимуться від цієї політсили до Верховної Ради. У цьому списку під №99 йде громадянин Росії Соколов Михайло Юрійович.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомив одеський активіст Сергій Стерненко у своєму відеоблозі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Для того, щоб перевірити цю інформацію, я зайшов на офіційний сайт російської податкової служби. Коли я ввів на цьому сайті прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, серію і номер паспорта, то система показала навіть код платника податків. Це означає , що громадянин РФ з такими персональними даними існує. І тоді ми отримуємо одне з двох: або у Соколова Михайла Юрійовича є брат-близнюк з точно такими ж персональними даними, або в списку "Слуги народу" є громадянин РФ, який збирається стати народним депутатом Україна ", - резюмував блогер.

Нагадаэмо, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу

Також Знай.ua писав, у списках партії "Слуга народу" на 73 позиції опинилася гаряча білявка Ірина Панченко