Прийдешні парламентські вибори викликають чимало розмов і суперечок, як серед політиків, політологів та політтехнологів, так і серед звичайних українців. Жителі країни максимально намагаються вивчити списки партій і щоразу знаходять когось, хто їх категорично не влаштовує.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ось і цього разу цікаві українці виявили ще одного політика, який намагається "пролізти" в Раду, маючи вже багаж "досягнень", які українці не можуть забути.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

На цей раз під приціли потрапив Ярослав Москаленко від партії "Воля народу". Відповідне повідомлення з'явилося в співтоваристві "Міністерство люстрації".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ярослав Москаленко

"Округ 96 (Київська область) це давно изветсное особа Ярослав Москаленко він знову спробує пролізти у Верховну Раду України. Знаєте навіщо? Щоб далі грабувати, у нього це добре виходить. 5 років він підтримував Януковича, потім 5 років підтримував Порошенко тепер він знову когось підтримає тому що так йому вигідно. Нагадаємо, що 16 січня проголосував за диктаторські закони обома руками і з посмішкою на обличчі в той час, коли на Майдані вже була пролита кров студентів, зникали майданівці, а потім їх знаходили закатованими у лісосмугах Київської області. Якщо Ви його підтримаєте то знайте ще наступні 5 років він буде грабувати Вас і дерибанити бюджетні гроші, призначені Вам. Якщо він знову пролізе ще 5 років Ви не зможете протистояти корупції у Ваших сель і гір радах, ще 5 років ніхто нічого не буде реконструювати в тому обсязі як можна, ще 5 років у Вас не буде доріг, ще 5 років розрухи....так звичайно він Вам запропонує проголосувати за нього і може комусь запропонує по 500 або 1000 гривень але знайте що потім звинувачувати в цьому тільки себе!"- йдеться в повідомленні.

96 округ (Киевская область) это давно изветсное лицо Ярослав Москаленко​ он вновь попытается пролезть в Верховную Раду...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Dinsdag 18 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"Таких в тюрму", "Напишіть ще про Руслана Сольвара", " До кімнати тортур - він все і про всіх розповість", "Не голосуйте за цих прибульців, вони не земні", "Ми вже натерпілися за 10 років. Я думаю вистачить вже, ми не повторимо помилок".

Нагадаємо, Зеленський подарував хворим діткам шанс на життя.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Рада може "забрати" Зеленського.

Також "Знай.uа" писав про те, що Рейтинг "Слуги народу" кардинально змінився перед виборами.