Страшна новина сколихнула Україну. У Харківському госпіталі помер боєць Збройних сил України Олексій Карлаш з позивним "Карлсон". Боєць потрапив у медзаклад з важким пораненням. Про це повідомив в Facebook Олексій Бешуля.

За його словами, на початку війни вони разом починали службу в ЗСУ.

"Карлсон". Олексій Карлаш. Починали службу разом в 2014 році. А сьогодні вранці він помер у Харківському госпіталі. Обломочное поранення в голову. Операція. Близько десятої ранку його не стало. Колись ми всі зустрінемося знову", – написав Бешуля.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Колишній товариш по службі Карлаша не уточнив, чи був той поранений під час вчорашнього обстрілу або раніше.

Українці у коментарях активно співчувають рідним загиблого, а дехто навіть звинувачує харківський госпіталь у недбалості.

"Мені здається, що хто потрапляє в харківський шпиталь неодмінно гине, якщо поранення важке", "Спи спокійно,дорогий Альоша,а ми будемо вічно тебе пам'ятати. Земля тобі пухом", "Щирі співчуття родині,друзям...Царство Небесне Герою....😢", "Нормальні хлопці вмирають, а збоченценцям парад організовують", "Не забувайте героя, та пишайтесь їм. Він віддав найцінніше за нас з вами і своїх рідних. Вічна пам'ять тобі, ти житиме в наших - українських серцях", - пишуть українці.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, пiд Днiпром ЗСУ показали потужний аргумент Путiну: оце сила, - вiдео.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зєленський зробив гучну заяву про діалозі з сепаратистами.

Також Знай.ua писав, що поранених українських героїв відновлюватимуть по-американськи: відкрили унікальний центр реабілітації, як у Каліфорнії.