Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 9-річного хлопчика Захара Черевко в Києві. Про це повідомляє прес-служба поліції. 23 червня у Києві в озері Вирлиця у Дарницькому районі знайшли мертвим зниклого 9-річного хлопчика. За попередньою інформацією, дитину спочатку зарізали, а потім втопили у водоймищі.

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко розповів дикі факти про вбивство дитини.

Як стало відомо, що підозрюваним виявився старший брат хлопчика - найрідніший... Брату 29 років, він жив окремо від матері, а дитину вбив через "образу".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Після того, як знайшли труп хлопчика в водоймі, підозрюваний дав показання, вказав, як проходило вбивство, куди викинув знаряддя вбивства, водолази потім знайшли його, а також вилучені деякі речі, які мають до цього відношення. Цій особі вже повідомлено про підозру у навмисному вбивстві. Сьогодні слідчий з процесуальним керівником узгодять документи і звернуться до суду для обрання запобіжного заходу", - пояснив Крищенко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що слідом за Дашею Лук'яненко: у Києві жорстоко розправилися з 9-річним малюком, це якесь божевілля.

Як повідомляв Знай.ua, загибель Даші Лук'яненко підняла десятки тисяч українців.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр витяг малюків за крок від прірви, ризикуючи собою.