Мобільний телефон і ноутбук загиблої херсонської активістки, в. о. керуючої справами виконкому Херсонської міськради Катерини Гандзюк до цього часу так і не було виявлено.

Про це стало відомо завдяки заяві адвоката Владислава Мангера Дмитра Ільченка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

"Ноутбук і телефон Катерини Гандзюк так і не було знайдено. Ми... вимагали їх знайти, але нам слідство відповіло, що зміст телефону і ноутбука Гандзюк не має значення для встановлення істини по справі. Тобто, неважливо, кому і що писала людина перед своєю смертю - на думку СБУ", - зазначив Ільченко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також відомо, що члени Тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів зареєстрували (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66103) проект постанови про звіт ТСК.

Як наголошується в пояснювальній записці до відповідного проекту постанови №10397, звіт містить висновки ТСК за результатами проведеного розслідування. Проект постанови передбачає, що парламент заслухає звіт ТСК і направляє його Президенту, Голові Верховної Ради, Прем'єр-міністру, ГПУ, СБУ, МВС і Нацполіції. Силові відомства повинні протягом 2 тижнів розглянути матеріали ТСК та поінформувати Верховну Раду про результати цього розгляду.

Нагадаємо, на Харківщині дітовбивця може вийти сухою з води: втопила у фекаліях.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відповів на емоційний лист батька Каті Гандзюк: "Зустрінемося в АП".

Знай.uа писав, журналіст Комаров загинув після жорстоко нападу: подробиці трагедії.