Адвокат фігуранта по справі жахливої аварії в Харкові на Сумській, Сергій Перепелиця зміг домогтися від суду поновлення справи проти експертів Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз імені Бокаріуса.

Про це стало відомо завдяки повідомленню адвоката в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В черговий раз судом скасовано постанову слідчого про закриття кримінального провадження щодо висновків проведених експертиз у ХНДІСЕ ім. Бокаріуса", - написав Перепелиця.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перепелиця також опублікував фото судової постанови від 24 червня.

"Скаргу Перепелиці Сергія Івановича про постанові від 27 травня 2019 року слідчого СУ ГУ НП України в Харківській області про закриття кримінального провадження... задовольнити. Постанова слідчого від 27 травня 2019 року про закриття кримінального провадження від 2 квітня 2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 382 КК України – скасувати", - сказано в документі.

Суд також постановив повернути матеріали кримінального провадження до слідчого управління.

Нагадаємо, Справа Зайцевої: захист Дронова зробив гучну заяву, це може змінити все.

Як повідомляв Знай.uа малолітня мажорка розсікала по Харкову на BMW.

Знай.uа писав, київських депутатів просувають агітатори "під мухою".