Довгоочікуваний діалог євробляхерів із новообраною командою президента нарешті відбулася. Активістам ГО "АвтоЄвроСила" вдалося віч-на-віч поспілкувалися із головою політичної партії "Слуга народу". Дмитро Разумков висловив підтримку у створенні більш лояльного "клімату" на ринку вживаних авто з Європи. Від зниження вартості послуг брокерів до повного переформатування системи. Деталі з'ясовували Знай.ua.

Потрібно переводити на систему автоматизації

Поспілкуватися з Дмитром Разумковим довелося активістам АЄС Житомира – саме в це місто завітав голова партії "Слуга народу".

"Насправді, проблема існує. І з так званими євро бляхами, і з самою митницею, де й досі, навіть після введення Закону, до того як ми подовжили пільговий період, у нас виросли ціни брокерів і тому подібне. Тут потрібно переводити все на систему автоматизації і прописувати Законодавство так, щоб реально у людей була можливість придбати нормальні машини за нормальною ціною", – зазначив під час виступу голова політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Ця заява стала першим важливим та позитивним "дзвіночком" у подальшому розвитку подій.

"Нарешті, ми маємо зафіксовану позицію Зе!команди, голови партії "Слуга Народу" Розумкова, щодо ситуації відносно каральних штрафів 170 000 гривень, які вступлять в дію вже 22 серпня 2019. Незважаючи на те, що у відповідях поки відсутня певна конкретика, для нас це вже фундамент рухатися вперед з новою владою", – зазначає співзасновник ГО "АвтоЄвроСила" Олександр Чернявський.

За словами Олександра Чернявського, станом на сьогодні активісти отримали відповідь на кілька найважливіших для тисяч українців питань:

1. Зараз розмитнення не є доступним – ставки потрібно знижувати.

2. Потрібно автоматизувати розмитнення, аби прибрати завищенні розцінки брокерів та будь-які прояви корупції.

3. Зе!команда підключиться до пошуку шляхів вирішення проблеми з драконівськими штрафами, що мають вступити у дію 22 серпня.

Євробляхери готують офіційну пропозицію

Втім, казати про остаточний варіант дій ще зарано. Під час зустрічі із житомирськими активістами Дмитро Разумков зазначив, що повноцінно приступити до обговорень конкретних дій можна буде тільки після "укомплектування" нового складу Верховної Ради.

"Поки що це знаходиться в компетенції Верховної Ради. Я боюся, що до 24 серпня ми ще в Раду не зайдемо. Яку позицію буде приймати Президент, я наразі не готовий відповісти, але я вважаю, що він намагатиметься врахувати інтереси усіх учасників цього процесу", – підкреслив голова політичної партії "Слуга народу".

В свою чергу, активісти АЄС готують офіційну пропозицію щодо подальших дій.

"Ми підготуємо офіційне звернення до Разумкова та Зеленського щодо спільного створення плану дій щодо вирішення питання грабіжницьких штрафів та зниження грабіжницької вартості розмитнення. Цю пропозицію маємо прописати вже до кінця цього тижня", – відзначає співзасновник ГО "АвтоЄвроСила" Олександр Чернявський.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

АЕС Житомир - Зе Команда Розумков!!! —- Доступне розмитнення!!! —- Нарешті маємо зафіксовану на відео позицію Зе-Команди, голови партії «Слуга Народу» Розумкова, щодо ситуації відносно каральних штрафів 170 000 грн., які вступлять в дію вже 22 серпня 2019. —- Звичайно на даному відео, у відповідях, поки що відсутня конкретика, але для нас це вже фундамент рухатися вперед з новою Владою. —- Отже, які відповіді від Разумкова отримали активісти АЄС Житомир, щодо доступного розмитнення: —- 1. Зараз розмитнення не доступне, ставки потрібно знижувати. 2. Потрібно автоматизувати розмитнення, аби прибрати завищенні розцінки брокерів на розмитненя, та будь-які прояви корупції. 3. Команда Зе підключиться до пошуку шляхів вирішення проблеми з драконівськими штрафами 170 000 грн., які мають вступити 22 серпня. —- Є пропозиція підготувати офіційне звернення до Разумкова та Зеленського щодо спільного вироблення плану дій щодо вирішення питання грабіжницьких штрафів та зниження грабіжнецької вартості розмитнення. —- Що скажете? Підтримуєте?

Geplaatst door Alexander Chernyavskiy op Maandag 24 juni 2019

Раніше Знай.ua писав, що Зеленського та Порошенка порівняли на прикладі однієї зарплати: цифри говорять самі за себе.

Також Знай.ua повідомляв, що схеми Порошенка показали українцям: 7 резонансних справ, відмили мільйони.