Дводенний масштабний мітинг представників "АвтоЄвроСили", що проходив в урядовому кварталі, не пройшов даремно. Тільки-но Верховна Рада проголосувала за відстрочення введення штрафів за водіння нерозмитнених автомобілів ще на 3 місяці, як стало відомо про резонансне звільнення одного з чиновників Державної Фіскальної Служби. Подробиці з'ясовували Знай.ua.

"Ця людина робила все, аби розмитнення завищували!"

Зібравшись під стінами Верховної Ради, євробляхери не оминули увагою і Кабмін, де влаштували "викурювання" прем’єр-міністра Володимира Гройсмана димовими шашками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А приводом для цього стало вимагання звільнення з посади виконуючого обов'язки заступника Голови ДФС Віктора Кривіцького.

"Кабмін хотів повернути корупціонера Кривіцького на посаді. Це та людина, яка замість доступного розмитнення більшу частину часу робила все можливе, аби вартість автомобілів для розмитнення завищували. Та як таке можна допустити?", – зазначає керівник ГО "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич.

Кабмін хоче повернути корупціонера Кривіцького на посаді, це та людина, яка замість доступного розмитнення більшу частину часу робила так що вартість автомобілів для розмитнення завищували

Geplaatst door Авто Евро Сила op Woensdag 15 mei 2019

Крок другий – вимога кримінальної відповідальності

Хоча сам Володимир Гройсман і не вийшов, він направив свого представника для розмови з обуреними учасниками акціх.

Євробляхери часу не гаяли і оперативно підготували на ім'я прем’єр-міністра заяву із проханням звільнити Віктора Кривіцького та провести розслідування стосовно корупційних схем, в яких він замішаний.

Майже кожен з присутніх у масовій акції протесту особисто підписався під зверненням.

"Зареєстроване звернення не прийшло даремно – в. о. начальника ДФС Віктор Кривіцький написав заяву на звільнення. Про це нам вчора повідомили представники Кабміну. Але тепер попереду другий крок – вимога кримінальної відповідальності за всі ті фінансові махінації, які він здійснив", – повідомив Знай.ua співзасновник ГО "АвтоЄвроСила" Олександр Чернявський.

Що ж стосується офіційних повідомлень про звільнення Віктора Кривіцького, то ні на сайті Кабміну, ні на сайті ДФС відповідна новина поки не з'явилася.

Також Знай.ua повідомляв, що "Народний фронт" виходить з коаліції: розпуск Ради заблоковано.

Раніше Знай.ua писав, що Порошенко залишився без представника у Раді: слідом за Ковальчуком тікає і Луценко.