Конституційний суд зробив Савченко приємно: "Я йду"

ЦВК зареєструвала всіх сімох кандидатів, висунутих політичною силою "Суспільно-політична платформа Надії Савченко". Про це сказано на сторінці нардепа в Facebook. Зазначається, що представники партії, які балотуються у Верховну Раду України на позачергових виборах у парламент, отримали посвідчення кандидатів у народні депутати України.

У Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Голова виборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко назвав головні відмінності і подібності партії з командою Святослава Вакарчука "Голос". Про це він розповів в інтерв'ю виданню theБабель.

оформлення паспорта
оформлення паспорта

Біометрика стане не по кишені: комусь пощастить отримати паспорт дешевше

Незабаром вартість послуг з видачі цивільних і закордонних паспортів в Україні зросте. На засіданні уряду в середу, 24 квітня буде затверджено нову тарифну сітку на відповідні послуги.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Суд несподівано став на бік Саакашвілі: піде на парламентські вибори

Шостий апеляційний адміністративний суд зобов'язав Центральну виборчу комісію повторно розглянути документи партії Міхеїла Саакашвілі "Рух нових сил" для реєстрації на парламентські вибори. Відповідне рішення було прийнято у вівторок, 25 червня.

засідання ПАРЄ
засідання ПАРЄ

Україна жорстко відповіла на повернення Росії в ПАРЄ: "Ще відгукнеться всій Європі"

Україна прийняла жорстке через рішення повернення Росії до ПАРЄ. Міністерство закордонних справ України відкликає свого постійного представника при Раді Європи Дмитра Кулебу. Про це 25 червня повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін на своїй сторінці в Facebook.