Зеленський вніс у Раду історичний законопроект: "Роттердам-" змінить життя кожного українця

Український президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради новий законопроект про зниження вартості електроенергії. Для цього потрібно змінити деякі закони України.

тарифи, світло

Раніше представник президента України у Кабінеті міністрів Андрій Герус говорив, що президент ініціює законопроект щодо зниження вартості е/е, яким пропонується, щоб формулу "Роттердам+" було скасовано і замість неї діяла інша формула – "Роттердам-".

Які країни виступили за повернення Росії у ПАРЄ: список зрадників України

ПАРЄ офіційно підтвердила повернення Росії до складу. Про це передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з рішенням ПАРЄ російська делегація повернеться до роботи в органі з повним набором повноважень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нацбанк змінив процедуру оформлення картки: які новинки чекають на українців

У Національному банку України скасували вимогу з оформленням картки із зразками підписів для розпорядження рахунком.

гроші

Також у Національному банку передбачили можливість повернення банками клієнта-платника розрахункового документа без виконання, якщо клієнт не заповнив реквізит "код країни нерезидента" одержувача.

Рослини з Чорнобиля перемогли рак: як природа долає катастрофу у зоні відчуження та рятує людей

Ядерна катастрофа 1986 року в Чорнобилі перетворила колись густонаселений міста на примар. Після вибуху ядерного реактора площа понад 2000 м² була заражена. Багато людей отримали променеву хворбу, багато х то в результаті мав рак.

Чорнобиль

Сьогодні, не дивлячись на таку масштабну катастрофу, Чорнобильська зона відчуження не мертва, а процвітає бурхливим життям. Навколишнє територію ЧАЕС заражена місцевість дивним чином вплинула на рослинність, яка змогла не тільки відновитися за тридцять років, але і стала рости ще краще.

Вчені розповіли, у чому феномен, та чому радіація убиває людей та фауну, а рослин - ні.

Вступ до ВНЗ 2019: Кабмін критично скоротив місця по всіх факультетах

Кабмін скоротив обсяги держзамовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2019 році, а також проектні обсяги державного замовлення на 2020-2021 роки.

Найбільше скорочення відчують магістри: тут обсяг держзамовлення знижений на 10,4% порівняно з минулим роком – до 55,4 тис. чоловік.