Всю Україну приголомшило жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук'яненко. Дитину шукали 6 діб, поліція розглядала безліч варіантів її зникнення. Однак живою дівчинку знайти не вдалося. Тіло дитини виявили на території одного з домогосподарств у селі Іванівка Одеської області. Поліція оголосила підозру 22-річному Миколі Тарасову, його визнали винним.

Прес-служба Національної поліції Одеської області опублікувала відео, на якому вбивця зізнається у скоєному.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Тарасов зізнався, що вбив Дашу після того, як завів її в будинок. Попередньою поліція повідомляла, що хлопець побачив Дашу на базарі. Він пішов з нього раніше, дочекався, коли дівчинка проходитиме повз його двір й покликав до себе. Він намагався її зґвалтувати, але Даша почала пручатися. Тоді він вбив її, нанісши удав гострим предметом у сонну артерію. Після цього він скинув її тіло у вигрібну яму.

"Побачив на базарі. Коли вона йшла з базару, я її завів до хати. Вбив в будинку. Просто взяв і вбив. Руками",- заявив Тарасов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Миколу Тарасова заарештували 21 червня. Суд врахував всі зібрані слідством докази провини затриманого" і задовольнив клопотання слідчого, обравши Тарасову запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці без права внесення застави.

Зазначимо, що Микола практично не спілкувався з родиною і був дуже замкнутим. Він не пішов здобувати освіту після закінчення школи, а вільний час проводив переважно за переглядом телевізора чи за комп'ютером. Хлопець навіть довів рідну матір до лікарняного ліжка.

Микола Тарасов

Родичі заперечують, що знали про страшну розправу над дівчинкою. Мати, батько і брат стверджують, що в той час як раз були в Одесі, а потім не помітили нічого, оскільки 22-річний душогуб ретельно відмив хімією весь будинок.

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли нові факти з біографії 22-річного Миколи Тарасова, який жорстоко вбив 11-річну Дашу Лук'яненко.

Також Знай.ua писав, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.