Всю Україну приголомшило жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук'яненко. Тіло дівчинки знайшли у 3-метровій вигрібній ямі. Цілком ймовірно, що після вбивства Микола Тарасов, який зізнався у скоєному злочині, тримав тіло Даші у морозильній камері, а батьки допомогли йому приховати злочин.

Таку версію озвучують жителі села Іванівка Одеської області, де сталася трагедія. Вона також пояснює, чому поліція під час перших обшуків не відразу знайшла вбивцю.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Батьки хлопця досі заперечують свою причетність до вбивства 11-річної дівчинки. Мати, батько і брат Тарасова стверджують, що в той час як раз були в Одесі, а потім не помітили нічого, оскільки 22-річний душогуб ретельно відмив хімією весь будинок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я вірила матері Миколи та підтримувала її, коли вона говорила, що сина намагаються оббрехати. Вона ще мені сказала: "Якщо він убив, то куди б сховав труп?" – а я відповідаю: "Як куди?! В морозилку". Адже поруч з житловим будинком Тарасових є склад для товару... Тоді тітка Маша замовкла, а після паузи сказала: "Ой, у нас не працюють морозилки, тільки холодильник", – розповідає жителька Іванівки Ольга.

За її словами, родина імовірного вбивці працює на місцевому ринку та того дня отримувала м'ясо.

"Мені подумалося, чи не міг він (Микола Тарасов – ред.) спочатку заховати тіло дівчинки в холодильник? А потім сам або за допомогою батьків викинув його в каналізацію?Може, тому воно збереглося?" – каже жінка.

Микола Тарасов

Підтвердженням того, що батьки допомагали приховати злочин свідчить і той факт, що, коли виявили тіло дівчинки, як розповідають місцеві жителі, батько підозрюваного спокійно торгував у своїй крамниці на місцевому ринку та скаржився на поліцейських – нібито під час обшуків "буквально розгромили будинок та завдали божевільний збиток".

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли нові факти з біографії 22-річного Миколи Тарасова, який жорстоко вбив 11-річну Дашу Лук'яненко.

Також Знай.ua писав, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.