У п'ятницю, 28 червня, відбудеться обмін військовополоненими між "ЛДНР" і Україною. Зокрема, представники самопроголошених республік передадуть Україні чотирьох полонених солдатів ВСУ.

Про це на зустрічі в Москві домовилися представники української сторони та ватажки "ЛДНР".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, сторони вирішили, щоб прискорити процес підготовки до обміну за формулою "всіх на всіх", ДНР і ЛНР в якості жесту доброї волі в односторонньому порядку передадуть Україні чотирьох полонених військових.

За даними телеграм-каналу Klymenko Time, стали відомі прізвища чотирьох українців, які будуть звільнені з полону: Великий, Веремейчик, Міхєєв, Горяїнов.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Канали самопроголошених республік говорили про те, що обмін військовополоненими відбудеться сьогодні. Зокрема, про це написав телеграм-канал "Майор і Генерал". "Це дійсно так, обмін відбудеться. Сьогодні. І це хороша новина для всіх сторін конфлікту", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зробив заяву про те, що не збирається вести перемовини з бойовиками ЛНР та ДНР.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на Донбасі гірники влаштували страйк через заборгованість по зарплаті.

Також "Знай.ua" писав про те, що в мережі з’явились фото вулиць окупованого Донецька.