Блогер показав, як виглядають центральні вулиці сучасного Донецька. Кадри підконтрольного бойовикам "ДНР" опублікований на YouTube-каналі "Щоденник Товстуни".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопець зняв відео, поки прямував до бабусі. Він показав, як виглядає центр колись багатолюдного Донецька. Так, він показав, що на площі перед залізничним вокзалом, де раніше було "не протовпитися", тепер "людина 20".

Раніше повідомлялося, що в мережі були опубліковані фото одній зі станцій Донецької залізниці" – окупованої частини залізничних шляхів на Донбассе.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як видно на знімках, життя покинула цей край: розвалені будівлі, зруйновані надії. Фото виклав користувач Twitter під ніком "Йосип Піночет".

"Хроніка розвитку та процвітання - Донецька залізниця", - написав користувач.

Авто фотографій показав, в якому стані зараз перебувають залізничні колії з будівельним сміттям на узбіччях, покинутий будинок місцевого туалету, засипане сміттям практично по коліно і залишені на траві розкидано, порожні ящики, очевидно, вкрадені з самої станції.

Нагадаємо, Ківа хоче "розстрілювати автобуси Київ-Донецьк".

Як повідомляв Знай. ua, Романенко підказав Зеленському, як повернути Донбас і Крим Україні.

Також Знай. ua писав, що Донбас ледве дихає, окупанти перетворили шахтарське серце України в пустелю.