У мережі з’явилося фото з ринку окупованого Донецька, де торгують зображеннями Путіна, ватажка «ДНР», а також москітними сітками.

“Донецк. Книжный рынок. Хорошее "продуктовое соседство")))”, - підписали фото у дописі.

Допис виклав у соціальну мережу Twitter користувач з ніком “hochu_dodomu”. На фото видно, що портрети президента РФ Володимира Путіна та лідера терористичного об’єднання “Донецька народна республіка” Дениса Пушиліна продають разом з дитячими книжками. Крім того, на торговельному місці встановлено стенд з написом «Ремонт та виготовлення москітних сіток», вочевидь, на вікна. На стенді, яке імітує вікно з такою сіткою також є фото нинішнього ватажка «ДНР».

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР". У приміщенні місцевої опери Дениса Пушиліна офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки. А днями у мережу просочилася скандальна інформація про імовірну коханку Пушиліна. Його 21-річна обраниця вже встигла отримати звання депутата самопроголошеної республіки.

Посли Європейського союзу ухвалили рішення внести у санкційний список дев'ять осіб, які були відповідальними за проведення незаконних виборів на території Донецької і Луганської областей, які окуповані бойовиками підтримуваних Росією угруповань "ДНР" і "ЛНР".

Раніше Знай.uа писав про те, що учасникам незаконних "виборів" в підконтрольних бойовикам районах Донецької області зарахували на рахунок мобільного оператора угруповання "ДНР" цілих 50 рублів.

Також Знай.uа повідомляв, що інформаційні служби "ДНР" знову перевершили самі себе новим фейком.