У мережі активно обговорюють ситуацію в Донецьку після вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Пройти повз цієї теми не зміг і блогер під ім'ям "Фашик Донецкий".

Блогер поділився спостереженнями і враженнями:

Отже, Захараст, він же ко-команданте вирушив на планету стегенець і в гості до Кобзона. Неважливо хто і навіщо виписав йому путівку до Сталіна і Задорнова, важливо, що відбуватиметься на окупованих які дії зробить Кремль після того, як зарили їх ставленика.

Прогнозувати дії тих, хто пише в американському твіттері і фейсбуці гидоти про Америку складно, тут потрібно розуміти логіку й*бнутих або бути таким же наглухо обдолбаним, як і ватомозглі. Тому ми цього робити не будемо, давайте краще поговоримо про настрої на окупованих серед типу еліти динири.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Взагалі для вати, незважаючи на велику кількість всіляких залізяк на грудях, стало ясно одне: навіть коли кум росіянин Сурков, то й це не гарантія того, що тебе не вб'ють. Не допоможе ні охорона, ні фсб рф, ні гру рф. Тебе можуть убити в будь-якому місці: у центрі, в офісі, вдома. А виконавців не знайдуть.

Така реальність і вона ну взагалі не радує тих, хто ще вчора відчували себе господарями життя в окупації. Ватці, звичайно, неприємно перетворюватися з вершителя доль в ходячу мішень, але свій вибір вони зробили в 14 році. Вхід копійка, вихід рубль, все як завжди, і не може бути інакше.

Взагалі сама тема закритого гробу справила враження на всю ватяну рать, адже захараст уявляв себе мало не божеством і Дунканом Маклаудом, у якого кум Сурков. Вата в камуфляжі бачила в труні захараста свій кінець життєвого шляху, а не прогнози російських "іхспертов" за піз**ц України і взяття Києва за 2 тижні. Життя зрадників закінчується просто і швидко - бум! І тебе зіскрібають зі стін.

Варто нагадати, що в результаті обстрілу бойовиків в районі окупованого селища Зайцево (Донецька область) сталося загоряння трави і домів. Про це повідомив Глава Адміністрації міста Горлівка та голова селищної адміністрації.

Нагадаємо, російському пропагандистові набили пику в центрі Донецька.

Як повідомляв Знай.uа, Україна у вересні повідомить РФ про припинення договору про дружбу.

Знай.uа писав, РПЦ відмовиться від Вселенського Патріархату.