Волинь сколихнула трагедія з 5-річним хлопчиком Богданом. Сім'я вирушила на відпочинок до Нетишинскому водосховища і дитина потонула.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопчик був позбавлений батьківської опіки і виховувався в будинку сімейного типу в Білій Криниці біля Рівного. Батьки-вихователі, Ігор і Олена Нижники, вирішили звозити дітей на відпочинок. Дане водозранилище є досить популярним місцем відпочинку серед місцевих жителів.

Проте кілька секунд без нагляду дорослих коштували життя 5-річного Богдана. З води його дістав 38-річний батько-вихователь. Поховали малюка в Білій Криниці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У будинку сімейного типу виховується 8 дітей різного віку. При цьому 4 з них є рідними сестрами загиблого Богдана. Три – старше його і одна молодше. Про це розповіла заступник начальника Служби у справах дітей Рівненської ОДА Ольга П'яна.

Вона пояснила, що тепер буде створена комісія, яка вивчить усі обставини трагедії, однак вже зараз очевидно, що для сім'ї цей випадок – особисте горе.

"Вони виховують дітей, як своїх", - додала вона.

При цьому на Рівненщині з початку року зафіксовано вже 23 утоплення. Про це повідомив начальник обласної рятувальної служби на водних об'єктах Анатолій Якимчук.

Нагадаємо, з Дніпра виловили тіло молодого хлопця.

Як повідомляв Знай. ua, у трагедії з 9-річним Захаром Черевко в Києві замішаний рідна людина.

Також Знай. ua писав, що спливли моторошні подробиці загибелі дитини в аквапарку.