Тетяна Беспальченко розповіла, як проходила церемонія розпису в СІЗО "Лефортово". Наречена була в білій сукні, з букетом квітів - все як треба, але за гратами.

В московському СІЗО "Лефортово" одружився військовополонений український моряк, старший матрос захопленого росіянами у Керченській протоці судна Віктор Беспальченко зі своєю коханою Тетяною. Вбрання і обручки наречена привезла із Одеси. Церемонія одруження тривала всього 30 хвилин.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нам в СІЗО виділили окрему кімнату для весільної церемонії, коли я туди зайшла, Віктор вже чекав мене. Це було так звилююче... Побачити його за стільки часу так близько. Коли його побачила, заспокоїлась, що він є поруч. Віктор дуже хвилювався, казав. що дві ночі до цього не спав. Нас розписали, дозволили обійнятись і поцілуватись, це спогади на все життя", - розповідає дівчина про найважливіший день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Церемонія і побачення закоханих тривало всього півгодини. Дозвіл на шлюб з військовополоненим Тетяна Шевченко зажадала у російських слідчих ще взимку.

До речі пропозицію нареченій Віктор зробив ще до того, як потрапив у полон. Тетяна і Віктор разом вже 5 років.

Нагадаємо, повернення полонених моряків: Путін несподівано натякнув на взаємний обмін, "є питання".

Як повідомляв Знай.uа кому Томос, а кому - термос: Путін зганьбився на вечері G20, "дід вже зовсім параноїк".

Знай.uа писав, Путіну у Криму влаштували одностатеву оргію з пристрасними поцілунками: "Не по-християнськи".