Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що звільнення полонених українських моряків не пов'язано з поверненням делегації РФ до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), їх можуть обміняти на російських громадян.

Про це Путін заявив на прес-конференції за підсумками саміту G20 в японському місті Осака.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На питання, чи погоджувалося звільнення українських моряків з поверненням Росії до ПАРЄ і справді міністр закордонних справ України Павло Клімкін відкинув пропозицію Росії звільнити українських військових просто зараз, Путін заявив:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ні, причому тут ПАРЄ і українські моряки. Зверніть увагу. По-моєму, вже новопризначений начальник Генерального штабу української армії (Руслан Хомчак нібито – Ред.) підтвердив, що це була провокація, організована екс-президентом України Петром Порошенком в ході передвиборної боротьби. Це просто ні в які ворота не лізе. Це неподобство. Давайте ми з цього будемо виходити, якщо так, то фактично українська сторона зізналася, що це була провокація з їх боку", – сказав Путін, пропустивший той момент, що українські кораблі було атаковано росіянами в міжнародних водах Чорного моря.

За його словами, "в спокійному робочому режимі це питання вирішимо".

"У нас є питання по деяким людям, яких затримано в Україні", – додав Путін. За його словами, моряки виконували наказ, і Росія це цілком усвідомлює, але, тим не менш, вони нібито порушили російський закон.

Нагадаємо, отруєння Скрипалів: ГРУ по-дитячому розсекретила куратора "Чепіг", ганебний провал Кремля змусив світ гудіти.

Як повідомляв Знай.uа кому Томос, а кому - термос: Путін зганьбився на вечері G20, "дід вже зовсім параноїк".

Знай.uа писав, Путіну у Криму влаштували одностатеву оргію з пристрасними поцілунками: "Не по-християнськи".