Вчора ввечері глава Адміністрації президента Андрій Богдан святкував День Конституції на концерті російського артиста Артура Пирожкова у Києві. У мережі показали відео, на якому керівник Офісу президента відривається на виступі Артура Пірожкова та Світлани Лободи в нічному клубі.

Відео з Богданом опубліковано в інстаграмі ресторанного комплексу Queen, де відбувався концерт. Ролик показав телеграм-канал "УП. Off the record", вказавши на присутність Андрія Богдана.

У ресторанному комплексі Queen того дня було спекотно, зібрались всі селебріті. На опублікованому відеоролику видно, як гості в залі танцюють під пісню Артура Пірожкова (справжнє ім`я – Олександр Ревва). Андрій Богдан в цей час дивиться в свій смартфон.

Однак згодом у соцмережах також з'явились відео, на якому Богдан поводить себе доволі розкуто і відчайдушно витанцьовує і розміхує руками направо і наліво.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан прокоментував виданню theБабель відвідування концерту російської поп-зірки. Він вважає російського виконавця "патріотичним хлопцем".

"Взагалі-то артист Олександр Ревва – громадянин України. Дуже патріотичний хлопець", - пояснив Богдан.

Політик зізнався, що не є фанатом Пірожкова. У цьому клубі 28 червня, у День Конституції України нібито святкували весілля молодшої сестри співачки Світлани Лободи Ксенії. Сама співачка також поділилася світлинами з вечірки в соцмережах.

Примітно, що справжнє ім’я виконавця – Олександр Ревва. Він учасник російського телепроекту Comedy Club, комедійний актор, шоумен, актор дубляжу. Народився в нині окупованому Донецьку. З 2006 року він займається акторською і концертною діяльністю в Москві. У 2019 став володарем російської премії "МУЗ-ТВ" за краще відео. Пірожкову приписують теплі взаємини зі Світланою Лободою.

Нагадаємо, донька Кравець із "Квартал 95" змінилася до невпізнання: перше фото.

Як повідомляв раніше Знай.ua, офіційні результати виборів президента України опубліковані. Вони з'явилися в друкованому парламентському виданні "Голос України" у п'ятницю, 3 травня.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.