Після нетроивалої прохолоди, що панувала декілька днів тому повернеться спекотна погода, а тому працівники Державної Служби України з Надзвичайних справ повідомили, що наприкінці червня поновиться загроза пожеж. Небезпека спостерігатиметься в усіх районах, окрім західних та північних областей.

Лише останню добу рятувальники вже двічі встигли подолати вогонь на пшеничних полях в Миколаївській області. Перша пожежа сталася о 16:42 недалеко від села Таборівка Вознесенського району, але вже о 17:45 пожежу було повністю ліквідовано. Друга пожежа трапилася поруч села Піски Баштанського району, проте вже за півтори години пожежу було ліквідовано. Як повідомили рятівники постраждалих немає, причини пожежі на разі невідомі.

Нагадаємо, що 18 червня неподалік села Мирне, що на Миколаївщині здійнялася пожежа - загорілося поле зернових культур. Рятівники Державної пожено-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пожежу локалізували об 11:02, а об 11:12 повністю було ліквідовано.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Києві після сильної зливи затопило популярний магазин

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одеській області сильна злива з ураганом зірвали випускний бал в Ізмаїлі.

Також Знай.ua писав, у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грім і грози масово почали падати дерева, обриватися дахи з будівель і дроти зі стовпів.