Померла народна артистка України Євгенія Дембська, їй було 98 років.

Про велику та гірку втрату повідомили представник Одеської міської ради, - пише "Акценти"

Євгенія Дембська була була почесною громадянкою Одеси. Також вона була кавалером Ордена княгині Ольги.

Жінка прийшла служити академічний театр музичної комедії імені Михайла Водяного в Одесі. Там вона зіграла понад дві сотні ролей.

Євгенія Дембська

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Пам'ять про талановиту актрису, яка присвятила понад 70 років свого життя служінню Театру, Глядачеві і Одесі, назавжди залишиться в серцях вдячних одеситів", - написали в заяві Міськради міста.

Крім театру, акторка також спробувала себе і в кіно. Поціновувачі цього виду мистецтв знають артистку за ролями у фільмах "Біла акація", "День кохання", "Приморський бульвар".

акторка

У 2000 році Євгену Дембськую удостоїли звання народної артистки України, а в 2007 році кавалером ордена Княгині Ольги III ступеня. Також їй були вручені і присвоєні такі нагороди та звання, як почесна відзнака Одеського міського голови "Трудова слава", почесна відзнака Одеського міського голови їм. Р. Р. Маразлі III ступеня.

Нагадаємо, пішла з життя українська поетеса Ярослава Шекера. Їй було всього 37 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, не стало знаменитого французького актора П'єр Аті.

Також Знай.ua писав про те, що відомий російський актор Юрій Соломін втратив дружину Ольгу Миколаївну.