Дружина актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового полюбляє потішити шанувальників новими фото у соцмережі Instagram. На цей раз Кошова Ксенія похвалилася струнким тілом і опублікувала кілька кадрів у купальнику, пише Політека.

Обидві опубліковані світлини - чорно-білі. Фотографії зроблені під час відпочинку в Туреччині. На фотографіях Кошова Ксенія позує в купальнику. Дружина зірки Кварталу 95 сфотографувалася на пляжі в чорному купальнику в спокусливих позах. Судячи з підписів, знімки були зроблені під час фестивалю "Весело", в якому брали участь артисти Кварталу.

"Happy time 😉P. S. Або для тих,хто не встиг зробити фото від @marta_adamchuk під час Фестивалю #весело", - підписала фото дружина зірки Квартал 95.

Кошова Ксенія є учасницею танцювального колективу Олени Коляденко Freedom Ballet, однак не часто з'являється на світських заходах. Дружина Євгена Кошового народилася в Ялті і навчалася в балетній школі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Може й дивно, але танець завжди зі мною…", – підписала Кошова Ксенія під одним із фото.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Користувачі мережі не змогли пройти повз і почали активно коментувати цей пост. Багато коментаторів прийшли в захват від Ксенії і засипали її компліментами:

Нагадаємо, Зеленський поцілував Кошового "по-дорослому" на сцені Квартал 95

Як раніше повідомляв Знай.uа, улюбленець Зеленського кардинально змінив імідж

Також Знай.uа писав про те, що лисого колегу Зеленського затроллили на Лізі Сміху