На популярному курорті українці втратили можливість насолодитися соковитим і смачним блюдом. Так, у Скадовську відпочиваючі залишаться без шашликів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню регіонального видання "Типовий Херсон", пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією журналістів, тепер курортникам, які для відпочинку обрали Скадовськ, не вдасться насолодитися шашликом або спеченими овочами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Виконком міської ради оголосив мангалу справжню війну, заборонивши встановлювати їх на пляжах, в парках та інших громадських місцях. Виконуючий обов'язки міського голови Скадовська Олег Сокольчук у бесіді з журналістом підкреслив, що мангали часто самовільно розпалюють на відкритих місцях, а це небезпечно не тільки для природи, але й інших туристів.

Після рішення виконавчого комітету на людей, які в "диких" умовах встановлюють мангал, співробітники ДСНС складатимуть адміністративні протоколи про порушення. При злісну непокору на місце НП можуть викликати поліцейських.

Нагадаємо, львів'яни обмінялися обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити.

Як повідомляв Знай.uа Трійця 2019: коли буде свято, історія і традиції.

Також Знай.uа писав, легендарна Київська перепічка закрилася, гурмани роняють сльози і слину.