Донька Євгена Кошового Варя Кошова сяяла на сцені вокального шоу "Голос. Діти-5". Відомо, що дівчинка продовжить боротися за перемогу в даному проекті, пише Політека.

Вчора, у неділю, 30 червня глядачі вокального шоу "Голос. Діти-5" дивилися етап популярного шоу під умовною назвою "нокаути". Учасники боролися за місце в шоу – не дивно, адже вже зовсім скоро фінал"Голос. Діти-5".

11-річна донька Євгена Кошового Варвара вже вдруге бере участь в шоу. Донька зоряного коміка Євгена Кошового потрапила до тренера Джамали. Вчора дівчинка впевнено виконала пісню "Call Out My Name" The Weeknd і пройшла в наступний етап шоу. Відповідне відео опублікували у мережі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Виступ 11-річної Вари Кошової просто підірвав зал – аудиторія, присутня на ефірі, а також глядач біля екранів телевізорів прийшли у захват від виходу на сцену доньки зоряного татуся, її голос і жага до перемоги просто вражають.

Дівчинка розповіла, що займається вокалом із 7 років. І хоче пов'язати своє життя із творчістю. Варто зазначити, що батько Варі, Євген Кошовий - відомий актор, а мама - танцівниця.

Сподіваюся, у мене все вийде. До речі, мені подобається і акторська професія. Напевно, кожна дівчинка мріє про неї.

11-річна Варвара додала, що навіть, якщо не переможе у "Голосі", не опускатиме руки й продовжуватиме займатися улюбленою справою.

Зазначимо, що юна вокалістка вже вдруге пробує свої сили на проекті. Її виступи б'ють рекорди переглядів у Мережі.

Нагадаємо, Кошовий жорстко пройшовся по партії Савченко.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий показав українцям підставу від Вакарчука.

Також Знай. ua писав, що Квартал 95 без Зеленського торкнув українців відвертим зізнанням.