Терористи в окупованому Донецьку відкрили так званий музей, де в експозиції закладу є воскові фігури ватажків бандистких формувань: Олександра Захарченка, "Мотороли" та "Гіві".

Про цю дивну новину стало відомо завдяки повідомленням користувачів соціальних мереж.

Ті, хто вже відвідав "музей" опублікували фотографії з нього. Як видно на знімках, у "музеї" встановлено фігури ватажка "ДНР" Олександра Захарченка (в центрі), командира батальйону "Спарта" Арсенія Павлова (позивний "Моторола", ліворуч) і командира батальйону "Сомалі" Михайла Товстих, відомого під позивним "Гіві" (праворуч).

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При публікації користувачі порівняли фотографії з кадрами з фільму жахів "Будинок воскових фігур". Крім того, фігури назвали "сумішшю Леніна і упоротого лиса", а також радили фахівцям із музею воскових фігур мадам Тюссо брати приклад зі скульптур з "ДНР".

Нагадаємо, у Путіна розповіли про майбутній зустрічі з Зеленським: "У нас є свої умови".

Як повідомляв Знай.uа трагедія під Водяним забрала життя ще одного медика, Україна оплакує героя.

Знай.uа писав, на Львівщині зловили фаната Гітлера: повні кишені заборонених "іграшок".