У так званій республіці "ДНР" ошелешили "сенсаційною" заявою. Керівники "республіки" назвали ймовірного організатора вбивства колишнього керівника так званої республіки Олександра Захарченко.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У "ДНР" у вбивстві Захарченка звинувачують українські спецслужби. Зокрема, співробітника Сергія Моторина. Повідомляється, що він - виходець з Донбасу, раніше служив в Слов'янську. Зараз Моторон є помічником начальника 5-го Управління ДКР (департаменту контррозвідки СБУ).

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Саме на ньому кров Арсена Павлова (позивний Моторола) і Олександра Захарченко", — сказано в повідомленні пропагандистських ЗМІ.

бойовики "ДНР"
бойовики "ДНР"

Раніше ж ватажок псевдореспубліки "ДНР" Денис Пушилін вже заявляв, що слідство встановило організаторів, виконавців і замовників вбивства попереднього керівника "республіки" Олександра Захарченко.

В СБУ у свою чергу припустили, що смерть Захарченка могла стати результатом внутрішніх кримінальних конфліктів у середовищі бойовиків, насамперед, пов'язаних з розподілом бізнесу. Крім того, в СБУ не виключали причетності до вбивства ватажка бойовиків російських спецслужб, для яких досить одіозна фігура Захарченка могла стати непотрібною і почала заважати.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розкрив очі сенатору США на дві війни в Україні: "Ми не можемо чекати".

Як повідомляв портал Знай.ua, українські воїни завдали потужного удару окупантам, до Путіна повезуть десятки "200-их".

Також Знай.ua писав, Зеленський показав Донбасу, що таке справжній президент: "Влада може не заважати".