В так званій "ДНР" вирішили, що Збройні Сили України збираються обстріляти позиції терористів. Такі дані вони нібито отримали від власних "джерел у ЗСУ".

Відео з відповідною заявою так званого "прес-секретаря ДНР" Едуарда Басуріна на своїй сторінці в Facebook опублікував Анатолій "Штірліц" Штефан.

"Сьогодні велике свято, гадав собі що Едік оБассурін хильне чарчину бояри і обмежиться текстовим повідомленням. Аж ні, Едічек сьогодні влупив трохи важкуватого зілля і прийняв рішення записати відеозвернення. 93-тя ОМБр Холодний Яр спеціально для вас тренувався Едуард Мухоморович", - йдеться у підписі до відео.

Басурін заявив, що Україна готує провокацію для зриву можливих мінських угод.

"Нам стало відомо про плани здійснити в найближчі дні чергову озброєну провокацію. Спрямовану на зрив можливих угод щодо мирного врегулювання конфлікту в ході майбутньої контактної групи в Мінську", – вибухнув маячними заявами Басурін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

🔥 Экстренное заявление "Армии ДНР". 🔥 Сьогодні велике свято, гадав собі що Едік оБассурін хильне чарчину бояри і обмежиться текстовим повідомленням. Аж ні, Едічек сьогодні влупив трохи важкуватого зілля і прийняв рішення записати відеозвернення. 93-тя ОМБр Холодний Яр спеціально для вас тренувався Едуард Мухоморович. 🔥 телеграм-канал ⬇️ https://t.me/a_shtirlitz 🔥 ютуб-канал, підписуйтеся та ставте 👍 ⬇️ https://m.youtube.com/channel/UCR6KkyVO_4ZgX-HwIhCRgQg/featured

Geplaatst door Анатолий Штефан op Zondag 16 juni 2019

При цьому він впевнений, що для цих "провокацій" нібито будуть активно залучатися українські ЗМІ. Для медіа вже "обладнали знімальні майданчики", запевнив терорист, згадавши про подібні методи роботи кремлівських.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розкрив очі сенатору США на дві війни в Україні: "Ми не можемо чекати".

Як повідомляв портал Знай.ua, українські воїни завдали потужного удару окупантам, до Путіна повезуть десятки "200-их".

Також Знай.ua писав, Зеленський показав Донбасу, що таке справжній президент: "Влада може не заважати".