В Україні очікується спека до +30 градусів протягом тижня 3-5 липня. Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

У середу, 3 липня, у більшості регіонів України спека трохи спаде денна температура повітря очікується в межах +23 - +27 градусів, на півдні - до +31 градуса, на сході - до +31 градуса. У Харківській, Дніпропетровській, Луганській і Донецькій областях прогнозують невеликі дощі з грозами.

У четвер, 4 липня, в Україні буде суха і спекотна погода при денній температурі від +21 до +28 градусів; найбільш спекотно - до +30 градусів - буде в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

П'ятниця, 5 липня, стане ще одним вдень без опадів (виняток - невеликі дощі у Чернігівській і Сумській областях). У більшості регіонів денна температура становитиме від +22 до +26 градусів; на півдні - до +29 градусів.

Нагадаємо, погода на липень змусить українців зненавидіти літо.

Як повідомляв Знай.ua, синоптик розповіла, кому вдасться послухати жаб.

Також Знай.ua писав, що стихія приготувала українцям крижаний душ, кому пощастить.