На трасі Київ-Одеса, в районі села Старі Маяки (Ширяївського району Одеської області), орудують шахраї. Водії просять бути обачними та обережними. Очевидці розкрили хитру схему.

Як повідомили українці, група осіб зупиняє автомобілі, заявляючи, що їх машина зламалася, та виманюють гроші, пише Dtp.kiev.ua в Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І хоча схема стара, як світ, вона все одно працює, оскільки далеко не всі знають про неї, а шахраї наживаються на добрих та довірливих українцях.


"Інформують небайдужі громадяни.
По трасі Київ - Одеса, в районі села Старі Маяки працюють шахраї! Зупиняють машини з приводом що зламалися! І видурюють гроші!
Люди не нашої національності! (читайте - роми). Також "наполегливо" просять купити дорогоцінні прикраси, (Гроші –Ред. на бензин", – застерігають свідки інциденту", - коментують автори посту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, на вулиці Калиновій в Дніпрі відбулося ДТП за участю Mitsubishi Lancer Х і Volkswagen Caddy. Аварія сталася приблизно в 23:00.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" увечері в понеділок, 10 червня, на Житомирській трасі при в'їзді в Київ зіткнулися три автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що машина служби таксі Über потрапила у страшну ДТП у Києві. Аварія сталася в понеділок, 10 червня, приблизно о 04:00 на перехресті вулиць Жилянської та Льва Толстого.