У вівторок, 2 липня, сталася аварія в Миколаївській області. Зіткнулися пасажирський і вантажний мікроавтобуси. Про це повідомляє прес-служба регіональної Нацполіції.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В результаті страшної аварії постраждало 15 осіб і одна людина загинула.

"Приблизно о 12:30 на 87 км автодороги Н-24 Миколаїв - Благовіщенське поблизу с. Благодатне Арбузинського району сталося зіткнення вантажного мікроавтобуса Mercedes Benz, під керуванням 45-річного водія, і маршрутного Mercedes Sprinter сполученням Миколаїв-Первомайськ, за кермом якого перебував 35-річний чоловік", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згідно з попередньою інформацією, в аварії 15 людей отримали травми різної тяжкості. Серед них і обидва водія. Чотирьох госпіталізували у важкому стані. Загинула 25-річна пасажирка рейсового мікроавтобуса.

Відомості про ДТП внесені до Реєстру за ст. 286 КК україни "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Всі обставини аварії та її причини встановлюються.

Нагадаємо, п'яний в хлам киянин влетів у машину з копами.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві Hyundai влетів у автобус з людьми.

Також Знай. ua писав, що Kia і Volvo зіткнулися лоб в лоб, серед жертв - немовля.