У неділю, 28 квітня рано вранці в місті Сіді-Бузід Тунісу сталася страшна аварія. В ній постраждало кілька десятків людей. Про це повідомляє міністерство охорони здоров'я.

У відомстві зазначили, що аварія сталася рано туром. Зіткнулося дві вантажівки. В результаті аварії загинуло 12 людей, більше 20 отримали поранення різної тяжкості.

Голова управління цивільної оборони в місті полковник Мохамед аль-Джаваді розповів, що зіткнення вантажівок сталося з причини того, що шина однієї з машин вибухнула. Він повернувся в протилежному напрямку і не вдалося уникнути зіткнення.

Відомо, що один з вантажівок перевозив жінок, які працюють у сільському господарстві. Так, у машині перебувало 30 осіб.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В результаті страшного зіткнення загинуло 12 осіб. Ще 21 отримали поранення і були екстрено госпіталізовано.

Раніше повідомлялося, що в окупованому путінськими головорізами Криму недалеко від Сімферополя сталася жахлива аварія. Так, в результаті жорсткого зіткнення легковика та мікроавтобуса загинули п'ятеро людей, ще троє отримали травми різної тяжкості.

"Водій автомобіля Chevrolet Lacetti, 1999 року народження, рухаючись з боку Сімферополя у напрямку села Піонерське, не впорався з керуванням, допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Vito, під керуванням водія, 1969 року народження, який рухався в зустрічному напрямку", - розповіли "поліцейські".

Нагадаємо, зірку "Ранеток" та "Кармеліти" терміново госпіталізували.

Як повідомляв Знай. ua, 30 машин перетворили дорогу в смертельну пастку.

Знай. ua писав, що легковик прорізала маршрутку, є загиблі.