27 березня в центрі Кропивницького сталася страшна аварія.

За словами начальника Головного управління Нацполиції в Кіровоградській області Романа Козьякова, головна причина пожежі та вибухів – це від'єднання шланга від цистерни з пальним.

Свідки аварії поділилися розповідями, що тоді відбувалося в місті. Вони відзначають, що пережили справжній жах.

За словами очевидців, вибухова хвиля була такої сили, що її відчули навіть у дальніх куточках Кропивницького, а вогонь був видний за багато кілометрів від епіцентру пожежі.

"Думала, війна. Зі стелі посипалася штукатурка. Взяла два паспорти і вибігла на вулицю", – каже жителька міста Ольга Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вибух був дуже сильним. Взяла документи і з дітьми побігла на вулицю", – розповідає ще один свідок.

До того ж, з'явилася інформація і про тих, хто постраждав від аварії. Два рятувальника і працівник заправки відбулися опіками 1-2 ступеня, у них поранення голови і рук. Медики кажуть, що загрози для їх життя немає.

В критичному стані був доставлений водій цистерни зі зрідженим газом, яка і вибухнула на заправці.

Його доставили в реанімацію.

"У пацієнта, який поступив у реанімаційне відділення, загальна площа опіків до 40%. З них половина - це глибокі, без шкіри. Шкіра прогоріла на всю її глибину", – кажуть медики.

Варто нагадати, що У четвер, 28 березня, стало відомо про те, що на одному з військових полігонів України прогримів потужний вибух.

У повідомленні говориться, що НП сталася в селищі міського типу Гончарівське Чернігівської області.

Інцидент стався ввечері в середу, 27 березня, стало відомо, що на загальновійськовому полігоні прогримів вибух, в результаті якого був травмований один військовослужбовець.

Нагадаємо, Кропивницький здригнувся від потужних вибухів, заграва освітило небо: подробиці жахливої події

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві один за іншим евакуюють популярні торгові центри: столиця в паніці

Також "Знай.ua" писав про те, що У Києві гігантські плити "поховали" людей живцем: шокуючі кадри