Мало хто буде сперечатися про важливість податкової системи. Але в Україні ця ссистема потребує реформ. Зокрема, українці не можуть знати напевне, куди йде кожна копійка, яку вони сплачують до державної казни.

З цього приводу висловились представники Асоціації платників податків м Києва у Telegram-каналі, які пропонують зробити податкову систему прозорою, тако, де кожен громадянин може контролювати використання коштів.

"Шановні платники податків!
Користуючись нагодою висловлюємо Вам свою повагу та звертаємось з наступного приводу.
Одним з напрямків роботи Територіальне відділення Асоціації платників податків України в м. Києві є моніторингу дій державних та місцевих органів влади у сфері розпорядження бюджетними коштами. Ми організація, що об’єднує платників податків усіх рівнів, тому ми вправі вимагати прозорості використання які ми платимо. Тож, запрошуємо Вас долучитися до кампанії зі здійснення громадського контролю.
Якщо Ви маєте конкретні проблемні питання, у відносинах з державними органами, якщо Ваші права порушуються, якщо Вам відомі факти корупції, зловживання просимо надсилати інформацію на електронну адресу retingsan@ukr.net, чи зв’язатися з нами за тел. (044)230-83-14, (050)312-95-95", - пишуть автори посту.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо,українців попередили про нові податки на посилки.

Як повідомляв портал Знай.ua, які прибутки мають українські заробітчани в Європі.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, скільки коштує квартира у Києві станом на 2019 рік.