Море продовжує наступ на берег. У мережі опублікували черговий обвал ґрунту в районі Тубала (с. Игоревка). Сталося це прямо на пляжну зону, і тільки дивом інцидент не закінчився трагедією.

Найбільш прикро, що подібне буде траплятись і далі. Адже зміцненням берега - висадкою дерев та іншими заходами для утримання землі ніхто не займається.

Фото і відео на сторінці в соцмережі виклала Світлана Рєзнікова.

"Посмотрите, что происходит. Огромные куски, отваливаются и падают. Азовское море, Тубал, Приазовский район, Игоревка", підписала фото і відео жінка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Невміла господарська діяльність людини на узбережжі Азовського моря, або просто нахабна байдужість призвела до того, що море відвойовує у суші все нові і нові території. Особливо помітно це на стрімкому березі в Тубалі.

Тут чи не щодня відбуваються обвали. Під насипами розташовані пляжі і тільки дивом досі ніхто із людей не постраждав.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Берег моря постійно піддається руйнівній дії від водних потоків, вітрів і перепадів температур. Але так просто це залишити не можна, адже таким чином можна занапастити будинки місцевих мешканців.

Нагадаємо, рослини з Чорнобиля перемогли рак: як природа долає катастрофи у зоні відчуження і рятує людей.

Як повідомляв Знай.uа археологи оніміли від несподіванки: повінь відкрила сліди стародавньої цивілізації.

Знай.uа писав, улюблений курорт українців повністю затопило.