Погода в Україні у четвер, 4 липня, буде теплою, а сильна спека почне спадати. Дощі можливі лише в Криму та в Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях.

Середня температура повітря в Україні буде від +21 до +26 градусів тепла. Наталка Діденко повідомляє, що навіть з Півдня сильна спека піде, там очікується від +25 до +29 градусів.

У Карпатах найближча ніч буде достатньо холодною – +7...+12 градусів тепла. Крім того, на Півночі північно-західний вітер може періодично істотно посилюватися, тому ймовірні локальні невеликі дощі.

4-го липня в Україні погода буде - цукерочка. Суттєві опади малоймовірні, багато сонця, красивенні білі хмарки,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 3 juli 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Такий синоптичний рахат-лукум в Україні протримається до кінця тижня. У найближчій перспективі більш суттєві дощі з грозами можливі на Івана, 7 липня та 8 липня", – додала Діденко.

у Києві В четвер без істотних опадів. Діденко зазначає, що протягом дня в столиці завтра можна дихати прекрасним свіжим повітрям, очікується +20...+23 градусів тепла.

Нагадаємо, погода на липень змусить українців зненавидіти літо.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповіла, кому вдасться послухати жаб.

Також Знай. ua писав, що стихія приготувала українцям крижаний душ, кому пощастить.