В Україні у суботу, 6 липня очікується температура до +28 градусів, у неділю ще тепліше. На Івана Купала синоптики попередили українців про короткочасні дощі.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні 6 липня, в суботу буде в основному теплою очікується +23… + 26 градусів, на півдні до +28 градусів. У неділю буде трохи тепліше: протягом дня +24… +28 градусів, на півдні до +30 градусів. У Сумській області і Карпатах +20… +24 градуси.

В ніч на 6 липня дощі і грози пройдуть на півдні, в Чернівецькій, Івано-Франківській областях, а також вночі очікуються опади у Кіровоградській, Полтавській, Сумській і Харківській областях.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Вдень дощі можливі на сході і місцями в західних областях.

Нагадаємо, що погода у Києві радує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. В цей день опадів не варто очікувати.

Синоптики розповіли, що в п'ятницю, 5 липня вологість повітря в Києві складе від 31 до 64 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 19 до 23 градусів тепла.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 липня в Україні очікується дощова і сонячна погода; деcь буде жарко, а десь прохолодно.