На узбережжі Чорного моря на Миколаївщині виявили тіло потонулого чоловіка. За попередньою інформацією, він зник напередодні.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в акваторії Чорного моря в межах села Морське Березанського району зник чоловік 1937 р.н. Його шукали два дні. Тіло виявили у Березанському районі області між селом Лугове та Рибаківка Березанського району. Його помітили люди, що відпочивали на пляжі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"За попередньою інформацією, загиблим і є раніше зниклий 82-річний чоловік, надалі особистість встановить експертиза", - вказали у ДСНС.

Як повідомлялось раніше, в акваторії Чорного моря в межах села Морське Березанського району, зник чоловік 1937 року народження. 5 липня рятувальники провели пошукові роботи особовим складом 8 Державної пожежно-рятувальної частини, відділенням водолазних робіт групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Пошукова "операція" тривала до вечора, але бажаного результату так і не принесла. Зранку, 6 липня було продовжено зовнішній огляд водної акваторії на рятувальному катері 22 ДПРЧ Очаківського району із додатковим залученням квадрокоптеру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.
Для відпрацювання та обстеження берегової лінії залучались рятувальники спільно з представниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, що співробітники сектора реагування патрульної поліції одного з районів Харківської області розробили злочинну схему, за допомогою якої наживалися на нетверезих водіях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі копи "кришували" борделі: накрили за цікавим заняттям.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.