У перші дні робочого тижня майже у всіх областях України буде не типова для липня холодна погода. Про написала відомий синоптик Наталка Діденко в Facebook.

За її прогнозами, понеділок покаже скромні + 20 + 25 градусів. Тільки на сході України, в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму ще затримається літо - + 25 + 30 градусів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тому жарти про легкі пуховики, не такі вже і жарти. Особливо, якщо мова йде про вечірні години, нічні і про Карпати", - попередила Діденко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Понеділок принесе дощі, місцями з грозами і шквалами, в Одеську, Миколаївську, Херсонську, Кіровоградську, Черкаську, Полтавську, Дніпропетровську і, в східні області України.

В інших регіонах країни буде або зовсім сухо, або можливі локальні невеликі дощі.

У Києві 8 липня буде досить свіжа погода — + 21 + 23 градуси, хмари будуть чергуватися з сонцем, в окремих районах може пройти невеликий дощ.

Якщо вам було холоднувато минулого тижня, то це вам здавалося. Бо наступного тижня у більшості областей України справді...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 7 juli 2019

Нагадаємо, на Дніпропетровщину обрушилася негода, через що постраждали будинки і попадали дерева.

Як повідомляв портал Знай.uа, Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.