Русік Ханумак із команди президента Зеленського вирішив дізнатися, що буде якщо депутат не прийде на роботу. Для цього він записав відеоролик.

Руслан Ханумак – актор, один з кращих коміків країни, переможець шоу "Розсміши коміка", кращий актор українського КВН 2012 року. Керівник "ZAINKA-production" і учасник студії "Квартал 95".

"Що буде, якщо вчитель не прийде нна уроки? Діти перестануть вчитись. Що буде, якщо пожежник не приїде на виклик? Будинок згорить. Що буде, якщо хірург не прийде на оперцію? Пацієнт помре. Що буде, якщо депутат не прийде на сесію у Верховну Раду? Ви відповіли ні*уя? Правильно, і тут немає ніякої магії, вони просто так і роблять", - каже Ханумак.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Актора зацікавило, якщо звичайна людина не приходить на роботу без поважних причин, її звільняють. То чому ж тоді не звільняють депутатів? Вони що якісь особливі?
Ханумак закликав українців у коментарях відповісти, що б вони зробили зі своїми підлеглими, які просто кладуть болт на свою роботу?

"Каструвати, звільняти чи гнати" - українці у своїх коментарях були всі одноголосними.

"Почему мы на заводах фиксируем нахождение на работе электронными пропусками, а у них пусть будет по отпечатку пальца. Прогул по неуважительной причине - увольнение", "1. Уволить; 2. Задержать; 3. Привлечь к уголовной ответственности; 4. Провести обыск и полную конфискацию не только у виновного, но и у ближайшего окружения", - коментують відео небайдужі українці.

Нагадаємо, у мережу злили особистий телефон Порошенка: закликають дзвонити і писати побажання.

Як повідомляв "Знай.uа", у мережі порівняли дитячі фото Зеленського, Порошенка й Тимошенко: хто найсимпатичніший.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.